Új igazgatója lett az E10-nek Gálvölgyi Dorka személyében január óta, ami kitűnő döntés volt az új kerületi vezetés részéről! Sőt csodálatosnak is nevezhetjük a választást!

Sokféle csodáról lehetett hallani mindig is a nagyvilágból, azonban a közművelődés nem számított az utóbbi időben csodálatosnak. Sőt, inkább egy politikai csatatérre hasonlított az előadó művészek világa. Természetesen a lezárások sem segítették a művészek és a művészet helyzetét az utóbbi időben, hiszen a közös szórakoztatásunk hosszú ideig nem valósulhatott meg a járvány veszélyei miatt.

Ilyen körülmények között vette át az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér vezetését, Gálvölgyi Dorka igazgató asszony, aki parádésan érzett rá Terézváros, nyitott és kedves hangulatára.

Látszik is, hogy belevetette magát a kerületi eseményekbe az új igazgató asszonyunk, hiszen elképesztő programsorozattal várja az E10 közösségi ház az érdeklődőket, most is. A gyermek programoktól kezdve, az interaktív videójáték-történeti kiállításon át, egészen a kerületben nagykövetséggel rendelkező nemzetek, bemutatásáig terjedő kulturális spektrumon kezdett el mozogni az E10 programjainak a sora. Nehéz is lenne felsorolni az összeset egyszerre. Mi ez, ha nem annak ténynek az egyértelmű bizonyítéka, hogy valami megindult a kerület életében végre?

Az előző E10-hez képest egy merőben új és merész hozzáállást tapasztalhatunk meg mostanság. Budapest kulturális szíve újra hevesebben doboghat!

Beszéljen helyettünk a Hatoscsatorna – Nagykörút c. műsora, ahol Gálvölgyi Dorka volt Dombóvári Gábor vendége. Minden kerületi lakos számára javasoljuk az interjú megtekintését, sok szeretettel!

Videó url: https://www.youtube.com/watch?v=pP_Qs24ZbX8

1 083