Miyazaki Jun a Demokratikus Koalíció – Terézváros humán ügyekért felelős alpolgármestere, számolt be arról, hogy politikus társaival (Szász Károly – DK, Kecskés Balázs – DK, Temesvári Szilvia – Párbeszéd, Gaár Iván – MSZP, Győrffy Máté – Momentum, Sajószegi Péter – Momentum) közös felajánlást tettek Terézvárosért! A képviselői fejlesztési keretük terhére, segítik a Kodály körönd növényzetének a megújulását, amit ezúton is köszön Terézváros!

Részletek: 👇👇👇

🌹🌷🌺🌸 Virágba borul a Kodály körönd!

A kormányzat brutális elvonásai miatt a Főváros rákényszerült, hogy ott spóroljon, ahol tud – ennek áldozatául eshetett volna a Kodály körönd zöldfelülete.Sok mindent utáltam az előző ciklusokban a fideszes vezetésű önkormányzatokban.

A “kedvencem” az volt, amikor lakossági panaszokat azzal söpörtek le, hogy az nem kerületi, hanem fővárosi hatáskör, bocsika, nem csinálunk semmit.Képviselő-, és alpolgármester társaimmal mi másképp gondolkozunk. OK, ha valami fővárosi hatáskör, akkor is tudunk valamit csinálni, ugye?

Ezért kerülnek ki a kormányzati kivéreztetés miatt leszerelt kukák helyére sajátok. Ezért járőröznek terézvárosi rendészek is egyes fővárosi területeken. És ezért döntöttünk úgy, hogy jómagam, Szász Károly, Kecskés Balázs, Temesvári Szilvia, Gaár Iván, Győrffy Máté, Sajószegi Péter a fejlesztési keretünk terhére beszállunk a körönd virágosításába.

#Terézváros#Kodálykörönd#virágok#zöldítés#MiyazakiJun#KecskésBalázs#SzászKároly
Fotó: Adrián Zoltán/kepszerk.hu

https://www.facebook.com/miyazaki.hu/posts/3202685213291662

934